Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett budskap med ljuset

 

det var bara ljuset
en annan ton
ohörbar

av vind som ska komma
stark och ljum
blåsa rena tvätten på strecket torr
leka kring barnens sandlåda
blåsa på trehjulingen och bollen
leka fjolårslöv med katten
lyfta mitt hår från pannan och narra mig att le
när jag vänder ansiktet mot den sjungande skogen

den första vårdagen

ännu bara ljuset
ny ton i det
anad

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 395 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-17 13:56



Bookmark and Share


  stenhur VIP
skönt framåtblickande, löftesrikt!
2012-01-17

  Sunlight
så fint skildrat
längtar verkligen...
2012-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Precis så är det!
2012-01-17

    maija tuori
Härligt ;)
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger