Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom deras ryggar



Vakta din tunga

Den kan vrida sej inåt
och neråt
med vidrigt resultat

Du tror du är len

Men jag ser bara
fula grimaser




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-17 18:26



Bookmark and Share


    lory
bravo
2012-01-25

  Lars Hedlin
Igenkännade "mycket bra beskrivet..kram
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya