Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rucklare

Bland snattrande gräsänder står en häger,

orörlig, på ett ben,

dystert stirrande över Riddarfjärden

som en gammal rucklare efter sista festen.

 

 

(1981-12-06)




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-17 19:18



Bookmark and Share


  vera gade VIP
kutryggigt lömsk- kallade jag honom en gång...
2012-01-30

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Fantasifull liknelse, nästan tranströmersk! :-)
2012-01-18

  Jessica Ebbesson
Tragikomisk bild du målar!
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP