Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

Jag har 341 vänner
på Facebook
men jag har aldrig
känt mig så ensam
i hela mitt liv




Fri vers av George
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 22:18



Bookmark and Share


  thereseonaland
Jag har 419 vänner på facebook. Vet inte ens vilka alla är. Facebook alltså :)
2012-02-21

  Mats Henricson
Jag har hoppat av Facebook och jag har mått mycket bättre sedan dess......
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

George
George