Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skandalpalatset för miljoner



Man häpnar
Palatset har gått i konkurs
Men det visar sej att demskallarna hade investerat
200 miljoner för att anpassa
till ”sin verksamhet”
med såna vansinnigheter så framstår faktiskt hyran
1 miljon i månaden som ”moderat” i sammanhanget

OCH ÄNDÅ gick det inte att få det att gå runt
Och som sagt, man häpnar
Man kan tänka sej att det var ”julafton” när de
Skulle renovera
”de ska vi ha, ja de också jaaaa” och tydligen
Inte många tankar på att allt kostar
Allt ska betalas….
200 000 000 tydligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-01-18 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO