Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och bara Gud vet hur glad jag blev då...


Outgrundlig väg...


Han hörde
Till sist
Min bön
Mina rop
I det mörka och tysta
I det kalla
I kylan där jag hamnat
För min kärleks skull

På Elisabets dag
Hörde Gud
Mina böner
Han lät mej
Höra din vackra röst
Skedde din vilja
Såsom min vilja
Som också var hans vilja
På Elisabets dag

Gud var god mot mej
Två dagar innan
Maria offerdag
Då ville Gud
Samma som jag ville
Att du skulle komma tillbaka
Till mig
Om än bara
Med din vackra röst

Men du blev tyst igen
Försvann bort
Som du alltid gör
Som du alltid gjort
Som jag hatar
Att du gör

Jag ber ännu varje kväll
Att du en dag
Ska komma
För att stanna
För alltid
För att du vill

Nu väntar jag bara
På att Gud
Skall komma tillbaka
Från en av alla sina
Outgrundliga vägar
Och åter igen
Föra dej

Min väg...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 210 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-18 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rörande och berörande är din sökande längtan.
2012-01-18

  Maiah VIP
Fint och modigt att blanda in Gud på ett naturligt sätt vilket jag tror att många människor gör utan att våga stå för det.... gillar!!!
2012-01-18

  bittemi VIP
Du skriver igen så fint om kärlekslängtan!
2012-01-18

    lory
vilkrn bön..kärleksbön...vackert TT
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT