Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kropp är hennes sköld



Viljan att andas, är inte min

det dansar inga änglar, i din blick
falska tårar
dödens gloria, en snara
som målas röd, om min hals

Du var vänlig nog att slå
med öppen flata, en svart hand och skitiga fingrar



Sväljer, än en gång
mig själv - det smakar utav hopplöshet
och tvång


Vrider sakta kinden, vänder
när jag hör det andra slaget

blundar hårt komma












Fri vers av Baystream
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-18 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream