Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku för en förlorad


Hjälp den som sjunker
De mörka djupen kallar
Sträcker ut en hand




Bunden vers (Haiku) av Young
Läst 446 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-18 16:01



Bookmark and Share


  Anna H
Mycket bra tycker jag! Väl fomulerat.
2012-01-19

  Missi VIP
En bra haiku ska vara kort och koncis, och ändå tala från djupet. Det tycker jag att du lyckas med här. Bra!
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Young