Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill vara stark

Håller uppe
Håller inne
Ingen gråt
De vill inte se dig bryta
Stänger ute
Stänger inne
Du vill vara stark




Fri vers (Fri form) av Young
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-12 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Young