Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån som han

Hemsökta jävlar med vackra ansikten
Döljer hårda fraser och tätsittande samvete
Bakom ljusa skjortor och tredagars skäggstubb

Hårtestar sticker fram som gamla glädjebesked
Skorna är trasiga liksom vareviga tanke
Labyrinterna bildas av fraser och ord
Hårda blickar sänks mot golvet som för att dölja

Men stelfrusna vener känner alla igen




Fri vers (Fri form) av Young
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Young