Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens hopp var inget för oss

Framtidens hopp var inget för oss
För vi kunde hoppa själva
Det förflutna tog slut redan idag
En ny era av vacklande unga

Jag ville inte träffa dig
Inte nu, inte då, inte nånsin
Ett nej är ett nej men jag undrar förstås
Var du är när jag inte ser dig

Det fanns inget mer än ett hej och ett fan
Men korta sagor är sagor likväl
Och jag faller förstås utan hejd utan skäl
Springer bort, panik, dramatik

Framtidens hopp var inget för oss
För vi kunde hoppas själva
Och det fanns inget mer än ett hej och ett fan
Men korta sagor är sagor likväl




Fri vers av Young
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-04-03 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Young