Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kannibal

Främlingsfientliga kannibaler
Spelar ingen roll
Kodat är trotsen jag funnit i min kalender
Ovädersprognoser regnar likt spön

Och du undrar vem som stupade
I Lützen och Waterloo
Ärren från förr som sakta sjuder
Kasta loss från trottoaren

Skjut din glädje ur en ylande kanon
Krossa alla mellanrum mellan tio och Kabul
Storm genom pendeltågen
Blåst på din båt




Fri vers (Fri form) av Young
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-26 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Young