Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon är dimmade av tårarnas regn

Tomma bussar sträcker ut sin längd
Jag måste lita på chauffören mitt liv är i hans händer
Mina ögon är dimmade av tårarnas regn
Jag vet inte vart jag ska, men tar en dag i sänder
Kan inte längre dricka får inte i mig mat
Och i mina färglösa dagar närmar sig hat

För tomma tårar är inget när ingen längre ser
Nu när jag är ensam kan jag inte gråta mer
Det vi som alltid varit säkert bröts upp på en sekund
Mina tårar ekar tomma men jag blir aldrig lugn

Ensamhet är vackert men inget jag ville ha
Jag skyller allt på dig, och undrar om det nånsin kommer blir bra
Håller ihop mig själv, nu är det bara två stationer kvar
Sen kan jag spricka, ringa och kräva tillbaka mina svar




Fri vers (Fri form) av Young
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-25 20:12



Bookmark and Share


    Shush
Det är något med denna dikt, något som gör att man nästan börjar gråta. Det desperata i den, blandat med en uppenbar känsla av ensamhet gör att man vill bara tala om att allt blir bra, även om det inte blir det.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Young