Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mörka dagarnas bortgång

Jag gav upp och glömde, log utan dig igen
Sårad stolthet men modet uppe
Och inga mer löften, inga måsten

När jag såg dig nu idag, utan minsta varning
Tappade luften och tvingade fram orden
Men märkte att det behövdes ingen förklaring

Jag började om på nytt och glömde tiden
Som spenderades med tårarna
Då jag hängav mig till mörkret och tvivlen

De dagarna är utsuddade, försvunna för evigt
Nu vet jag något annat
Jag är inte längre på ständig flykt
För jag kan le mot en annan
Som plötsligt betyder mer

Och det vi har nu, är det enda sanna




Bunden vers (Rim) av Young
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Young