Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Save the last dance for me

Musiken strömmar ur bilens högtalare

jag åker tillbaks i tiden

med tankens hastighet

Vi skulle ha fem pojkar sa du

jag trodde inte på det

Jag fick i alla fall sista dansen

under ett år

Sedan dansade vi vidare

utan varandra.

Nu dansar du inte alls

Du var så bra när vi dansade

och vacker och glad.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-18 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP