13 januari 2012, jag kommer alltid hata denna dagen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13 januari 2012, jag kommer alltid hata denna dagen.




Jävla fredag den 13e

Cancer

Det är ett ord som skrämmer

En av dom vanligaste cancerformerna

Det farliga är redan borta

Du är frisk

Oron kommer vi få leva med för alltid

Livet är orättvist

Jag vill bli gammal med dig

Du får inte försvinna från mig

Jag älskar dig




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 516 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-18 21:00



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Fick min friskförklaring i juni förra året - drabbades 2008 av en elakartad cancer med tre tumörer i halsregionen ... Fick tre månader topp men tack vare att jag gick med i ett forskningsprojekt och övertalade dem att tredubbla deras planerade behandlingsdoser, så lyckades jag bli av med tumörerna och nu säger de mer än tre år senare att jag troligen inte kommer att få tillbaka cancern igen ...

Min största rädsla var inte att dö, men att behöva lämna mina barn som behöver mig så innerligt mycket många år till ...

Därför berör din text extra mycket!
2012-01-29

    ej medlem längre
Cancer innbär chock, skräck och sorg.

Men Cancer innebär även mental styrka och insikt över hur värdefullt livet är.

Och, hur konstigt det än låter, innebär Cancer tacksamhet. Ödmjuk tacksamhet för det liv man fick, de människor och djur man älskar och som älskar tillbaka.

Cancer innebär alltid förlust.

Och en påminnelse om att vi bara har - JUST NU! Inte sedan, om en stund, imorgon eller nästa vecka/ år. Bara precis - just nu.
2012-01-19

  LassO
dubbeltydligt
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel