Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte om jag gillar slutet.


Baby

Baby jag kan se dig
Du sitter i ditt hörn
Dina broar har brunnit
De bara burn baby burn

Och askan är omkring dig
Som ett evigt jävla brus
Den ligger där och svävar
Kommer aldrig mer bli ljust

Varför tro när man kan hoppas
Allting är ändå på låtsas
Det finns en känsla jag vill känna
Men den känns inte så ofta

Det finns ett liv utanför
En plats obebodd
Ett korthus av glas
En outtalad fras

Det är dit jag vill ta dig
Jag vill ta dig härifrån
Jag vill kalla dig baby
Men jag känner mig som ett fån




Fri vers av George
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-18 21:28



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
en text som tar sig fram lite lättsamt men vinner starkt på en innerlig ödmjukhet inför livets jävulskap. Jag gillar slutet.
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

George
George