Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbrottsvågen


31 villor har haft inbrott i Uppsala iår
Har det nåt att göra med de s k ”gästarbetarna”
men man ”får inte” säga så

Då kan man bli stämd eller i alla fall
Anklagad för nåt
Samma sak händer i lilla Sölvesborg

Samma sak där
Man kanske kan öppna en hel avdelning
Eller kanske ett helt fängelse bara för

Balter, ryssar och polacker
För det är vad det handlar om oftast
Men man ”får inte säga så”…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-19 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO