Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om någon sätter sej på dej så måsste du sparka bakut..ingen har trampat på mitt hjärta,min själ är skyddad av flodens strömm, bara mitt sinne och min kropp skadas från och till


lämna dej så att du inte skadas

kring ditt hjärta måsste du vira taggtråd
så att ingen kan komma nära och skada det

din själ ( all ömmhet och lekfullhet allt ärligt)
måsste du lägga i en korg
och låta den flyta bort i drömmarnas och kärlekens flod

med ditt sinne och din kropp ska du vandra vidare
i denna kalla och enfärgade värld

det är ingen fara fina du

när du dör återförenas du med dej själv
där
vid flodens slut




Fri vers av Rar
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-01-21 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
håller med Troll att meningen ,
"när du dör återförenas du med dej själv"
är otroligt bra formulerat.

tack för en stark dikt !
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Rar
Rar