Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemiprovare



Ett äpple om dagen håller dej
Konstant uppdaterad
Eller ja i alla fall din kropp blir det

Med det senaste inom ”kemiindustrin”
Som om det vore du som vore
Skadedjuret i sammanhanget




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-01-19 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO