Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvikelser


Det är på kyssen man känner
Att hon inte finns där
Och finns inte ens kyssarna
Så…

Finns det inget mer att säga
Inget mer att sakna, då
Efteråt…

Sveket var mer att lögnen
Fått pågå utan att nån sagt
Nåt om, svekfullhet
Eller pakt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 06:02



Bookmark and Share


    lory
gillar när du är skriver känslor.fint
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO