Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkar löp



Är de nån som sett en läkare springa
Eller ens ”flänga” runt
Ja utom på golfbanan
Eller flänga som fläng, typ

Men det är risken säger man i Skåne
Angående sitt nya grepp att flytta runt folk
På och mellan alla olika avdelningar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 08:07



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ja jag har sett en läkare springa. Det gjorde jag när jag kom in på Karolinska sjukhusets akut med hjärtinfarkt?
2013-05-20

  cilax VIP
Anna Lindegren, läkare Danderyds Sjukhus vann 100 m i högklackat 2008. Tiden 16,97 sek
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11481407.ab

2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO