Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU anpassad kriminalitet?




EU anpassad kriminalitet? Nåt för Borg, Reinfeldt och dom andra?

Man får inte säga att Sverige välkomnar brottslingar, för då är det, ”rasism” men, varför ökar alla brott efter EU intradet? Varför byggs det om och säljs bilar, eller varför är de så mycket arbete som ”inte är svart” men, fakturorna går runt mellan bolagen och hamnar till slut nånstans i nåt ”runt arkiv” nånstans, men ingenstans betalas det vare sej skatt eller moms..

Men det handlar oftast om Ryssland, Polen, Lettland, Litauen oavsett om det är arbetskraft, ombyggda stulna bilar eller vad det nu är….

EU normens ”förenkling” (förfuskning) gör det lättare för kriminella från dessa länder, men det får man inte säga, samtidigt så tvingar man t ex näringsidkare i Sverige att, inte bara betala moms och skatt, utan de måste betala för kontrollen som ”skattevärket” tvinga dom till…

Medans kriminalitet och kriminella rör sej fritt över gränserna…

”EU anpassning”?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger
Publicerad 2012-01-19 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO