Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skepp kommer lastat



Ett skepp kommer lastat, eller var det skepparen
Som var lastad, och med en massa människor
Och det ramlar omkull, skeppet alltså

Men, vaddå det kör upp på land
Nej, de missar land, men klarar av att hamna på grund
För kaptenen ville vinka åt sin vän

Och det var inte meningen, han skulle bara vinka
Och de hände ju bara en gång att han gick på grund
Men det kostar en miljard eller nåt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-19 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO