Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvångsarbete för alla


I princip så tvingar man alla föräldrar att jobba
Båda två, om inte annat så med de realekonomiska
Ramar som man ställer upp
Och barn föds

Ändå verkar det komma som en chock
Varenda gång
Att de behöver dagisplats


Tänk om ”vi” skulle få tänkande kommuntjänstemän
Och politiker med hjärna
Hur underbar skulle inte världen då kunna se ut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-23 20:37



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja man kan ju undra va de tänker me...
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO