Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med tvekan


Kärlek kärlek?


Nu
NU?
Ja nu
Men nu
JA NU är de inte bra?

Men var är du?
Utanför
Utanför?
Ja ”utanför” är det konstigt?
Ja

Varför är de konstigt?
För att, det är min högsta längtan…
Jaha men nu när jag är här då?
Kom in, ja eller jag kanske borde städa först?
Vart? Vaddå?
Ja de är stökigt, obäddat, odiskat, typ

Vart?
Vaddå vart? I köket sovrummet, golvet…
Hjärtat?
Va
Hjärtat, hjärtat är…
Nej där är bara du…
Ok bra, då kommer jag in…

Underbart
Ja jag har längtat…
Jag med, jag möter dej i trappan
…..
du vi går väl in?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-19 16:44



Bookmark and Share


    lory
mamma mia....DU ÄR HELT FANTASTISK I DENNA DIKTEN!!!!!
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO