Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...detta är verkligen ingen större poesi...jag vet...det är bara en enkel betraktelse...men en sanning...


Jag önskar att du tänkte på mej som jag tänker på dej...


Jag drömmer om
En god värld
En vacker värld
En fin värld

Jag önskar
Inget annat
Önskar mej bara
Att när du är glad
Tänker du först
På att dela din glädje
Med mej

Jag ville så gärna
Att när du är nedstämd
Tänker du
I första hand
På mej
Att du vill att jag är den
Som ska trösta dej
När du är ledsen
Den som du vill
Ska kyssa bort
Dina tårar

Jag har en dröm om dej
Att när du är trött och sliten
Är det i min famn
Du vill vila
Att när du vaknar
På morgonen
Är jag din första tanke
Såsom du är min
När jag vaknar

Jag ville hoppas att
När du vill gå i skogen
Eller längs vattnet
En vacker vårdag i maj
Är det mej
Som du helst vill promenera med

Tänk om
Det vore så
Att när du klär dej fin
Inifrån och ut
Att när du målar dina ögon och läppar
Är det mest
Allra mest
För min skull
Som du gör dej fin

Jag önskar bara
Att när vårt lag vinner
Är det mej
Som du helst vill dela
Glädjen med

Jag önskar
Inte så mycket
Jag önskar bara ödmjukt
Att du tänkte på mej
Lika mycket
Som jag tänker

På dej...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-19 09:59



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ljuvlig poesi som känns i hjärtat... :) :)
2012-01-21

    ADI Nehlin
fin..en sån som dig behöver alla
2012-01-19

  Minkki VIP
en helt förtjusande text om kärlekens väsen - "detta är verkligen ingen större poesi" skriver du och hugger i sten, klong! enkla ord om det stora, det kallar jag poesi. Kör till för lyrik, då, om du skyggar för poesi ;) Ingen marrighet, ingen självutplåning, bara fin och ren känsla. Dela sorg och glädje vill vi väl alla med dem vi älskar? Som sagt, jag finner texten förtjusande.
2012-01-19

  Rise Little One
Man kan alltid önskas - var och en har sin egen illusion som skulle jagas och uppfyllas...
2012-01-19

    lory
vackert somvanligt.värme i den kalla vädret..hjärtat som brinner...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT