Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bekymmer


tändved

ingen tändved inne
saknar totalt lust
att gå ut i vedboden

alternativet är olustigt
att gå ut tidigt
innan jag vaknat

får nog ta på jackan
ut och hugga ett fång
fast jag vill inte

elvärme en bra grej
för dom som har råd
får nog gå ut......




Fri vers av tom boreland
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 22:33

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
så väl jag känner igen mig
i dina ord, behöver hämta ved,
vill inte men måste, sånt är
mycket jobbigt
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland