Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sköna stunder kan bli dyra



Det visar sej att kaptenen på det förlista
Sjunka skeppet satt och "käkade" på bryggan
Med en ung tjej

Det inte bara talar om att han hade svårt med av-stånden
Utan även att de förklarar ouppmärksamheten
Och att, han kom för nära, gick för långt

Ja de säger att det eventuella knull som var på gång
Var ett av de dyraste som förekommit
Nånsin… och tyvärr med vittgående konsekvenser i övrigt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-20 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO