Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARADISET

P å plats de ständigt är
A bsolut var Du än vandrar här
R akt emot Dig de sig riktar
A llt de ger, inget alls förpliktar
D e ger Dig sin fägring och doft skön
I en tyst men ändå tilldragande ljuvlig bön
S å böjer de sig och viker ut sig för Dig
E n varm gest med ett välkomnande soligt hej
T ro mig blommorna väntar på att få se just: Dig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-20 12:39



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Underbart skrivet, tack!
2012-01-22

  Olof Lagerhorn VIP
Man har alltid anat att allt tal om "paradiset", då och sen, där men inte här och kanske eventuellt, är ett gigantiskt hästhandlartrick. Det är ju nu vi blommar; här och nu, tillsammans. Det är bara att öppna sina sinnen, tanken och hjärtat. Tack för en klok och fyndig text!
2012-01-20

    Ken Cassel
Hihi
:)

Kramar!
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt