Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdrockaren!

Jag vill inte ställa till några problem

Något trubbel

Ställa till med några besvär

För det är inte så jag är

Jag är en Rocker

En som håller hårdrock så kär

Och det är ju därför som jag klär mig och ser ut såhär

Och om det nu stör dig, så kan jag bara säga

Tyvärr

För jag tänker inte ändra på mig...

Ken Cassel
20/1-2012.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 15:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
rock on :) hihi
2012-01-20

    lory
rocka loss ken..bravo
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel