Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyenorna samlas på morgonen



Hyenorna samlas på morgonen utanför de ställen
Där man ska ha möten om Juholt

Och hyenorna har varken skam eller
Förnuft och det värsta kanske är att de inte
Längre förmedlar nyheter, de mer försöker skapa
Och eller påverka vad som händer

De känns verkligen som en föraktvärd skara
Vidriga människor, rentav, pinsamt vidriga
Tror att nyheterna, framförallt TV förlorar mer och mer
I förtroende ju mer de äcklar sej med sina övergrepp…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 17:31



Bookmark and Share


    lory
spyr på dom...
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO