Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rövarna från EON


Ja råttorna använder sina kryp hål
EON är ett av dessa ”skadedjur”
En av dessa råttor
Som utnyttjar ett kryphål i lagen för att slippa
Betala rätt ersättning till drabbade kunder

Ska vi gissa att dom aldrig gjort nåt liknande
Mot de pensionsavtal som man drösat runt med
"till sina egna"
Utan det är bara nåt man gör mot vanligt folk
Men man nästan bokstavligt rövknullar dom
Och dessutom verkar njuta av det….

De värsta skadedjuren i vårt land
Är nog elbolagen utan tvekan….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO