Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krabban

Krabban kommer
krabban går
blir lite kåt




Fri vers av Marvin
Läst 136 gånger
Publicerad 2012-01-20 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin