Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En scen ur det förgångna


lite ovetande
tyst!
FÖR FAN
jag tänker
allas närvaro
minst minst minst
av allt
är
orden
eller
rent av
döden




Fri vers av Marvin
Läst 160 gånger
Publicerad 2012-01-20 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin