Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en av anledningarna att S backar, man säger en sak och, gör en annan, uppenbarligen och det är alltid "vi" som får betala


Socialdemonkrati i praktiken



Hon var var VD på ett bolag, begärde sin egen lön till c:a 5, 5 milj och det var mer än de bolaget sålde för på ett år.... men under tiden så hade man kostnader på över 150 milj.... var pengarna då kom ifrån, jo från LO och staten... och nån stackars idiot på S, i S toppen, tyckte att hon passade som näringslivs ansvarig för, "hon hade erfarenhet från näringslivet"???

Vem som menas, jo en av dessa idag tongivande som ligger med och trakasserar Juholt idag, och är gift med, en ekonom, med en hög tjänst inom det offentliga ekonomiska i statsmakten Sverige….

Men ingen av dom, verkar ha nån som helst ”skam” över vad de gör…
En av dom som går ut och mer eller mindre anklagar Juholt för inkompetens… borde de inte sitta i samma båt åtminstone….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-01-21 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO