Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och detta Grönköping i verkligheten...


Borgmästare Munte i verkligheten



TV berättar om ”Grönköping” i praktiken, och det handlar om Kristinehamn och dessa fastig-hets affärer, och hur de skamlöst skänker bort både mark och annat till en privatperson som först fick vara ”konsult och värderingsman” och sen köpa det han själv värderat men medans ingen annan fick chansen att köpa densamma varken för hans konsultpris eller med nåt annat bud, speciellt inte som ett öppet bud….

Så Kristinehamn med en alldeles egen Moderat, ”borgmästare Munte” som slösar bort skattemedel och hjälper (läs gynnar) vissa medborgare….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-21 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO