Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TAXI slöddret



Om du är tjej
Och ung, för det är väl mest unga

Ta en TAXI t ex från Taxi Stockholm eller
"nåt liknande"
Och bli ”belåten”
Bli påsatt innanför plåten

Kalla det för dricks, eller nåt
Dricks som är svårt att slå in i kassan
Den tas ut av nån ”Hassan” eller ”Benji” eller nåt

I alla fall en som tycker att svenska tjejer kan man bara
”knulla på” vare sej de vill, eller inte….
"HORA HORA HORA"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-21 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO