Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte förtjänt att vara eller kallas för far


Fadimes s k ”pappa” i alla fall fysiskt, ett svin, en mördare
Hon mördades för att hon var ”en skam för familjen”?
Hon vanhedrade sin familj säger han

Va fasen har en sån skit här att göra…..
Han vanhedrar vårt lands gästfrihet
Han vanhedrar ta mej tusan hela mänskligheten

Och man undrar om inte alla borde få svära
Sin trohet och uppriktighet mot lagen
Och att anpassa sej till vår kultur

Det är i många fall
Faktiskt ”dom” annars som skapar
”vi och dom” rent praktiskt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-23 08:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det är grymt att sådant sker!
Varför gör man inget mer åt detta hemska?
Sjukt!
Viktigt ämne du tar upp.
2012-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Tydligen är det enligt det finkulturella etablissemanget politiskt korrekt att försvara vad som helst.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO