Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Passar inte det ena så kan vi passa på det andra med... blir så less på dessa rasister som flyttar till vårt land... vissa saker passar bra men andra inte alls, uppenbarligen..


OM de inte dyger så kan de va....


OM ”våra söner” inte duger
Till ”deras” döttrar
Eller om ”våra” döttrar
Inte duger till deras söner

Så vad har ”dom” här att göra..

Så är det ”inte vi” som är rasister
Inte vi som segregerar
Ändå kommer ”dom” hit
Till ”oss” i vårt land

För ”de” vill inte bli ”oss” eller som oss

Ska vi ta emot såna egentligen
Ska vi känna att dessa är svenskar
Eller nysvenskar eller vad fasen man nu vill
Kom hit och var som oss, var med i ”oss”




Annars…. Kan de va….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 08:06



Bookmark and Share


  LassO
de finns så många som, "bekymrar" sej...
2012-01-23

  Larz Gustafsson VIP
Minns en grupp individer från ett visst land som hade problem med att jag är gift med en etiopiska samt att en granne är gift med en tjej från Sri Lanka.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO