Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg och melankoli


Sorg och melankoli drabbar
Kanske helt, plötsligt
Som en blixt, utan förvarning
Somt ett oväder utan föraning
Och helt plötsligt står allt stilla
Men ändå

Som om man är i orkanens mitt
Där allt är tyst
Och man vet inte hur man kom dit
Och vart man varit, nyss
Allt virvlar runt runt medans jag
Står stilla

Man vet bara att man känner sorgsenhet
Men vet inte varför
Det som efterfestens slut utan vare sej
Förfest eller fest eller nåt alls
Innan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 00:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt väl beskrivet läge som jag känner igen.
2012-01-22

  M.A.J.R
Jadu, denna vart lyckad och väldigt bra skrivet
saningn ligger i denna text
Jag gillar dessutom styckeindelningen bra

slutet var inte direkt ett bra för mig
tyckte bara att det vart ett röra men men poäng finns där

bra skrivet Lasso
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO