Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt och lågt

Höga är husen -

solen går högre.

 

En grön ballong

dunkar sorgset huvudet i gatan.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-21 10:38



Bookmark and Share


  vera gade VIP
poetens förtvivlade insikt;-))
2012-01-21

  Jessica Ebbesson
Kontrasterna känns verkligen i dina ord!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP