Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetkriget


Poet kriget
Så började det, lite uddlöst
Sen kom de giftiga texterna
Och spetspennorna var inte av kul, sort
Gåsfjädrarna ryker
Liksom blyerts spetsarna

Mer och mer så ryker det
I fjädrarna
Och det suddas och suddas
Bort allt man kan
En fick en bläck out
Och det var nog droppen

Grafit är ju blyerts som
Man skriver med och läser man så
Så är då grafitti nåt annat
Rena kärringkriget….
Tydligen….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-21 17:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Bläck out".
Mycket bra.
Peace out, skulle jag vilja säga, eftersom jag har valt att ställa mig utanför kriget och inte läsa de krigiska texterna. Det är bara ett slöseri med tid och energi.
Jag har viktigare saker för mig.
2012-01-21

    lory
BRACO..ALLELUJA..SLUT PÅ DETTA LÖJLIGA TRAMSET
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO