Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..ja,ja...lite självömkan har ingen dött av...


Idag...


Idag
Ekar allt tomt
Tyst och svarlöst
Från där
Jag vill ha liv
Vänskaplig omtanke
Och svar...


TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-21 16:22



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja ..me...
2012-01-23

  alvan
Jävla skitdagar.... ;)
2012-01-22

  Yrre VIP
en frågande och förtvivlad önskan, jag har inga svar.
2012-01-22

  Maiah VIP
De dagar är riktigt tomma
2012-01-21

    ej medlem längre
Man får ha Ior-dagar....när längtan blir övermäktig.
2012-01-21

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-01-21

  Hanna Mari Wallin
visst kommer dessa vemodiga dagar

igenkännande

din text är fin tycker om!
2012-01-21

    lory
oooo
...FINT...MEN VEMODIGT
2012-01-21

  bittemi VIP
Tungt med sådana dagar, känner igen dom..
2012-01-21

  Rise Little One
men levande längtan lyser starkt från andra sidan av gatan....
2012-01-21

  prinscess VIP
så kan det vara emellanåt
2012-01-21

  kerstin skriver VIP
vissa dagar är tyngre än andra.
och visst får man ömka :)
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT