Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min aura

Min aura
rödblommig
som min kärlek
till dig!




Fri vers av lory
Läst 347 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-01-21 18:34



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackert och koncentrerat!
2012-01-22

  Nina Nightwish
Vacker!
2012-01-22

  Lars Hedlin
Skör i evigheten....berör i det inre
2012-01-22

    Max Poisé
Tydlighet utan krusiduller!!
2012-01-21

  Peter Stjerngrim VIP
Tycker mycket om dessa ord ...
För mig är det som en sammanfattning
av något som det behövs ett helt bibliotek
av böcker för att täcka innehållets verkliga innebörd och mening
i förening ...
2012-01-21

    Ken Cassel
:))
hihi

Kramar!
2012-01-21

  Ninananonia VIP
Färgvarma känslor..
2012-01-21

    ej medlem längre
Otroligt gulligt!
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen