Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pajja pajer



Pajfabriken där gjorde man pajer, goa underbara pajer, helt fantastiska pajer och de funkade att handla av dom. Alltså tills när de sålde fabriken eller om den vart inlöst, av nån fordringsägare en sur djävla fastighets ägare som byggt skitdåliga fastigheter som liksom gungade i blåsväder… de skulle definitivt inte klara en amerikansk tornade eller ens en storm som liknade det…
För alla kåkar liksom gungade, som han gjort, men grabbarna som hade en delägare, från norrland, liksom en av grabbarna var men… de hade i alla fall byggt en kåk som verkade stå kvar..

Men de behövde väl kapital efter att den gamla norrlänningen inte ville va med längre eller om han blev osams med dom men, så tog dom in den där fastighets ägaren och hans kärring, blev ”Pajdrottning” och tillsammans med sina över växta kvinnor på kontoret så fick de som jobbade, med tillverkningen ett helvete. En av säljarna med träffade jag sen och han hade då, fått alltför mycket skit tyckte en, ”en domptör kärring i nästan arbetsläger attityd samt 3 andra ständigt bantande fruntimmer som nått kärringstadiet före 30” de gick inte att jobba där längre, sa han och plockade vidare med matvarorna. Glad att få slippa intriger och vidriga fruntimmer som sitter 4 i samma rum och intrigerar på…. Ja sånt vis….

Ja sen åkte man aldrig in nåt mer, för de blev en markant höjning av allt som hade med dessa pajer att göra, det vart paj, alltihop liksom…
Men om ni nån gång beställer ost och skinkpaj på ett kafè, nånstans i Sverige så är det kanske just den sorten som dessa 2 grabbar startade sin nu pajjade pajfirma med….
Det var goa pajer….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-01-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO