Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek på tre



Kärlek på tre
En ligger på
En är breve
Byts av hela tiden
Orgasmen förliden och vid den

Naturist sviden är den som gäller
Och man målar, stånkar och skräller
Den nya tidens, sexuella äventyr
Om det ens kan kallas äventyr längre
Men med tillhörande tatueringar och
Skramlande metaller….

Tänk er att smyga in en stark magnet
I detta ormgruppsliknande gytter…
Eller var det ormgrop
I alla fall, en magnet…
Kärlek mellan metaller
Metallica…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-01-21 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO