Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don Pedro



Kl är 11
Jag letar upp min vän Don
Don Pedro
Fyller han med vatten
Och överkupan blir fylld med kaffe

Kokar upp, det surrar, bubblar
Vatten färgas snabbt
Smaksätts
Och blir till kaffe
KAFFE

Inte nåt frystorkat skit
Eller tomt äckligt smaklöst
Nej riktigt kaffe, svart utan nån
Misslyckad mjölkblandning
DON Don Pedro, min vän




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-01-21 21:36



Bookmark and Share


    AA VIP
Jag instämmer i din hyllning till Don Pedro. Tillhör också Don Pedros fan-club. Har man smakat det är man såld.....
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO