Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfrihet


Valfrihet är väl
Frihet från val
Alla ska inte bara ha lika
De ska va, lika

Eller frihet där inga valar finns
Annars är det väl en utopi
En sjuk önskan, fri från val eller
Frihet från valar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-22 08:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Japan verkar vara förespråkare för "frihet" från blåval. Tyvärr.
2012-01-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO