Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om livet som kom ikapp mig


Livets vågrörelse

Livet är som havet
vågrörelser
vågrörelser
vågrörelser

en våg sköljer över mig

långt upp på land




Fri vers av Maiah VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-21 23:21



Bookmark and Share


  TT
...en bra liknelse...gillar!
2012-01-22

  Lars Hedlin
Fin metafor.....
2012-01-22

  M.A.J.R
Det är så sant men klart finns det en motsatts i en persons liv då aktiviteter inte är så rörliga... alltså att det inte händer så mkt.
så för den personen kan livets hav vara ett stilla hav.

så iaf tolkar jag det :D
Men denna var en intressant text och väldigt bra tanke
applåd min vän
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP